اردور بادمجان

Discussion in 'اموزش انواع غذا' started by نویسنده, Feb 14, 2016.

  1. نویسنده

    نویسنده Member

    Joined:
    Jan 20, 2016
    Messages:
    237
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    [​IMG]





    مواد لازم :



    بادمجان چهار عدد
    سير رنده‌ شده دو حبه
    ژامبون 100 گرم
    آب گوشت نصف پيمانه
    قارچ پخته شده 250 گرم
    مغز نان سفيد يك پيمانه
    کره 50 گرم
    جعفري خرد‌شده دو قاشق سوپخوري
    نمك وفلفل به ميزان لازم




    طرز تهيه :



    اول بادمجان‌ها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ مي‌‌كنيم و كنار مي‌‌گذاريم سپس كره را در ظرفي ريخته و سير را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت مي‌‌دهيم، سپس آب گوشت و مغز نان سفيد را ريخته تا آبش كشيده شود و جعفري را نيز با مواد مخلوط مي‌‌كنيم كمي توي بادمجان‌ها را خالي كرده از اين مواد درون بادمجان ريخته و با پشت قاشق صاف مي‌‌كنيم. در ظرف پيركس چيده و روي آن حلقه‌هاي گوجه‌فرنگي و جعفري ريخته و به مدت هفت دقيقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود.
     

Share This Page