مرغ بختیاری

شروع موضوع توسط نویسنده ‏14/2/16 در انجمن اموزش انواع غذا

  1. نویسنده

    نویسنده Member

    تاریخ عضویت:
    ‏20/1/16
    ارسال ها:
    237
    تشکر شده:
    0
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]



    مواد لازم :



    مرغ بدون پوست و ریز خرد شده 1 عدد متوسط
    پیاز متوسط 4 عدد
    نمک ، زرد چوبه ، زعفران کاری به مقدار لازم
    ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده ) 2 پیمانه
    روغن به مقدار لازم






    طرز تهیه :





    ابتدا در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها رو که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت می جوشانیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم کمی که سرخ شدند نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم و ترشی ناردون را اضافه اضافه کرده که حدود ۱ و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود .
     

این صفحه را به اشتراک بگذارید