پیتزا دو ذوقی

شروع موضوع توسط نویسنده ‏14/2/16 در انجمن اموزش انواع غذا

  1. نویسنده

    نویسنده Member

    تاریخ عضویت:
    ‏20/1/16
    ارسال ها:
    237
    تشکر شده:
    0
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]





    مواد لازم :



    ژامبون مرغ يا گوشت براي هر دو طبقه 650 الي 700 گرم
    فيله مرغ 10 عدد
    گوشت مغز ران گوساله 400 گرم
    سالامي (نوعي كالباس) براي روي پيتزا پنج عدد
    قارچ، سس كچاپ و كاری به ميزان لازم
    فلفل سبز و پيازچه به ميزان لازم
    پنير پيتزا براي هر طبقه 350 گرم
    پنير پيتزا براي روي خمير 30 گرم
    خمير پيتزا دو عدد




    طرز تهيه :



    سس كچاپ را با قاشق به روي خمير ماليده و بعد روي آن سس كاري اضافه كنيد. مقداري پنير روي سس‌ها ريخته تا زماني كه مواد پيتزا اضافه مي‌شود، چسبندگي لازم ايجاد گردد. نيمي از ژامبون‌ را روي خمير افزوده و مجددا 15 درصد پنير را اضافه كنيد. قارچ، فلفل سبز و پيازچه را نيز افزوده و مابقي پنير را روي آن ريخته تا طبقه اول پيتزا آماده شود.



    براي طبقه دوم بعد از اضافه كردن سس‌ها، مقداري پنير و گوشت پخته‌شده به همراه فيله مرغ و سالامي را به طور يكنواخت روي خمير قرار دهيد و پنير روي آن بريزيد. فر را روي حرارت 240 تا 250 درجه سانتي‌گراد گذاشته و هر طبقه از پيتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا رنگ پنير پيتزا عوض شود. روي طبقه اول سس ريخته و طبقه دوم را روي آن قرار دهيد و به اندازه دلخواه برش بزنيد.



    نكته: سس كاري و كچاپ مزه اصلي اين پيتزا خواهد بود.
     

این صفحه را به اشتراک بگذارید